Wifi netwerkenWifi is niet meer weg te denken in deze moderne tijd. Wij willen tegenwoordig altijd en overal onze email en bestanden kunnen raadplegen zelfs op de camping als we vakantie hebben. Hiervoor zijn er natuurlijk weer meerdere mogelijkheden. Uitgangspunt moet zakelijk gezien natuurlijk altijd veiligheid en betrouwbaarheid zijn. Om dit te waarborgen adviseren wij steeds meer relaties om een eigen wifi netwerk te creëren en voor bezoekers een gastennetwerk.

Voorop staat dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goede apparatuur zoals routers, modems, switches en accespoints. Wij zijn er dan ook trots op dat wij diverse conferentiecentra hebben geïnstalleerd waar tegelijkertijd honderden gebruikers met tablets en smartphones gebruik kunnen maken van een professioneel wifi netwerk.


Internet breedband verbindingen

Dotcombusiness neem u alle rompslomp uit handen bij het uitzoeken, aanvragen en aansluiten van uw internetverbinding. Indien Glasvezel beschikbaar is op uw locatie zullen wij dit adviseren daar hier echt de toekomst ligt. Helaas is dit nog lang niet altijd beschikbaar en dan gaan bepalen we wat voor u de beste keuze is.

Aangezien wij uit ervaring weten wat de mogelijk- en onmogelijkheden zijn houden wij hierbij natuurlijk ook rekening met de andere componenten van uw netwerk en organisatie. Dit betreft dan bijvoorbeeld bellen via internet, werken in de Cloud, alarmcentrale en thuis werken zodat er altijd optimale beschikbaarheid en bereikbaarheid is.

Voordeel voor u als klant is dat alles bij ons onder één dak wordt afgenomen zodat u bij een probleem niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd voordat duidelijk is wat de oorzaak en nog belangrijker de oplossing is. Onze medewerkers zijn getraind en opgeleid om snel en vakkundig in te spelen op uw situatie indien gewenst 24 uur per dag.