dotcombusiness

vacatures

IT Support Engineer

Dotcombusiness zoekt voor de support afdeling een zelfstandige support medewerker. Ben jij graag iemand die problemen zoekt, maar alleen omdat het oplossen daarvan jou op het lijf is geschreven?
Of nou iemand niet kan inloggen op zijn Sharepoint, niet kan mailen via Outlook of helemaal geen internet heeft, het maakt jou niet uit. Je weet de klant snel en heel duidelijk uit te leggen hoe het opgelost moet worden en hoe ze het in het vervolg zelf eventueel kunnen oplossen.

Lees meer »

IT Projectmanager/ Servicemanager

Dotcombusiness is een regionale kennisleverancier op het gebied van IT dienstverlening, die zich richt op het Midden- en kleinbedrijf. Wij leveren een totaaloplossing waarbij de menselijke factor hoog bij ons in het vaandel staat. Het is en blijft uiteindelijk mensenwerk.

Lees meer »

IT Project engineer

Ben jij technisch en heb je brede kennis van IT en netwerkomgevingen? Wil jij werken in een jonge, en dynamische organisatie? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Afhankelijk van de klant en het project waarin je werkzaam bent, ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en opleveren van een product, apparaat of machine.

Lees meer »
Support

Dotcombusiness heeft er voor gekozen haar helpesk tijdens kantooruren constant te bemannen om haar relaties de optimale ondersteuning te bieden die mogelijk is. Desgewenst zijn deze tijden uit te breiden tot maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het noodzakelijk dat wij uw werkplekken digitaal over kunnen nemen. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd en geld verspillen door bij u op locatie het probleem te moeten komen verhelpen. Snelheid is meer dan ooit geëist indien er zich een storing voordoet.

Wij hebben hiervoor dan ook een betrouwbare en beveiligde tool beschikbaar, ISL Light waarmee wij via een eenmalig geldige code uw werkplek overnemen waarvoor u zelf toestemming verleent en die ook weer door u zelf verbroken wordt. Deze code is net als bij het betalingsverkeer van de bank altijd maar één keer geldig. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat wij inbreken op uw systeem zonder dat u daarvan op de hoogte bent.