IT Project Engineer Microsoft

Wij zijn op zoek naar versterking voor het Project Engineer team van Dotcombusiness in Heesch. Dé regionale kennisleverancier op het gebied van IT, gespecialiseerd in Cloud, VoIP en Microsoft 365 oplossingen.

“IT voor en door mensen”. Het enthousiaste team van Dotcombusiness levert maatwerk IT oplossingen aan uiteenlopende kleine en middelgrote bedrijven in de regio. Van advisering tot aan invoering van een compleet nieuw IT-netwerk. Dit doen ze met een hecht team van gelijkgestemden. Een team van specialisten dat graag in contact is met klant en collega om altijd tot de beste oplossingen te komen. Ter versterking van het huidige team zijn wij op zoek naar een ervaren specialist die zelfstandig te werk gaat en voldoende ervaring heeft om projecten van A tot Z op te pakken. Als project engineer besteed je veel aandacht aan de klant, tijdens de eerste intake ga jij al op zoek naar de vraag achter de vraag om jouw klant zo goed mogelijk te helpen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project van A tot Z. Word je hier gelukkig van én ben je daarnaast op zoek naar een informele en groeiende organisatie, waar je gaat samenwerken met een groot team van IT-specialisten? Dan heeft Dotcombusiness in Heesch plek voor jou!

Installeren/migreren bestaande omgeving naar Microsoft 365 of Azure

Implementatie van software

Netwerk- en systeembeheer

VoIP installaties

Projectplanning en registratie

Het adviseren van je klanten is een belangrijk onderdeel van jouw rol.

Dit doe je alleen óf met de hulp van jouw collega’s uit het project engineer- of servicedesk team.

Dus; kom je uit de regio, staat werkplezier en persoonlijk contact voor jou hoog in het vaandel en heb jij al enkele jaren ervaring als IT Specialist? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking!

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een senior IT Project Engineer die zich thuis voelt in de platte organisatie structuur van Dotcombusiness. Iemand die makkelijk communiceert, die vragen durft te stellen, maar zelf ook graag kennis deelt in het belang van de organisatie. Door jouw proactieve houding los je problemen op voordat opdrachtgevers er last van ondervinden! Daarnaast vragen wij;

 • Een afgeronde MBO of HBO studie richting ICT;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring (binnen een MSP);
 • Je hebt gewerkt met actuele Microsoft Systemen zoals Windows Server, Microsoft 365, Azure en Intune. Ervaring met VoIP is een pre;
 • Je bent klantgericht, zowel voor onze externe als de interne opdrachtgevers, en toont eigenaarschap en verantwoordelijkheid ten aanzien van je werkzaamheden;
 • Je kunt volledig zelfstandig opereren, maar bent ook een teamspeler die het leuk vindt om gezamenlijk naar een doel te werken;
 • Je bent iemand die graag leert en zichzelf ontwikkelt, op het gebied van IT maar zeker ook qua persoonlijke vaardigheden.

Dit bieden wij jou

Onze bedrijfscultuur is informeel waarin we onze medewerkers veel vrijheid bieden en waar eigen initiatieven erg worden gestimuleerd. Verder stellen we jaarlijks teamdoelstellingen op, die vervolgens worden vertaald naar een persoonlijk ontwikkelingsplan per medewerker. Waar wil jij je volledig in verdiepen en/ of welke ambities heb jij? Je staat dus zelf aan de basis van de ontwikkeling die je door wilt maken. Deze vrijheden en mogelijkheden bij Dotcombusiness hebben erin geresulteerd dat een groot deel van de ruim 13 werknemers er al een lange tijd werkt en zeker niet van plan is snel weg te gaan. Wie weet ben jij de volgende, die onderdeel wordt van het hechte team!

Uiteraard biedt de organisatie ook;

 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals pensioen en een bonus/13e maand o.b.v. prestaties die je ook kunt inzetten voor het bijkopen van extra vrije dagen;
 • Een leaseauto;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen;
 • Een laptop en vergoeding voor internet- en telefoonabonnement;
 • Dagelijks een verzorgde lunch;
 • Mogelijkheden voor thuiswerken;
 • Diverse teamactiviteiten buiten kantoortijd, zoals een weekend weg of borrel in de stad.


Bedrijfsprofiel

Dotcombusiness B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT-werkplekbeheer en -oplossingen voor het MKB. We bestaan sinds 2001 en zijn uitgegroeid naar een Managed Service Provider (MSP) met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt.

“IT voor en door mensen“. De focus ligt op het begrijpen en ondersteunen van klanten/medewerkers, waarbij de technologie toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Op die manier helpt de organisatie klanten om efficiënt en effectief te werken, terwijl ze niet gehinderd worden door complexe systemen.

Eind 2022 is Dotcombusiness een samenwerkingsverband aangegaan met Ratho B.V. Door deze samenwerking is het team van Dotcombusiness, bestaande uit 13 gedreven medewerkers, versterkt met nog eens 30 professionals. Hierdoor vergroten we onze kennis, vaardigheden en capaciteit, en zijn we in staat om de meest complexe IT-omgevingen te ontwerpen en onderhouden.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je een geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar  vacatures@dotcombusiness.nl.

Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Wendy Kuipers of Luuk van den Berg via telefoonnummer 0412 669500.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.