IT Accountmanager

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons sales team. Dotcombusiness is dé regionale kennisleverancier op het gebied van IT, gespecialiseerd in Cloud, VoIP en Microsoft 365 oplossingen.

“IT voor en door mensen”. Het enthousiaste team van Dotcombusiness levert maatwerk IT oplossingen aan uiteenlopende kleine en middelgrote bedrijven in de regio. Van advisering tot aan invoering van een compleet nieuw IT-netwerk. Dit doen ze met een hecht team van gelijkgestemden. Een team van specialisten dat graag in contact is met klant en collega om altijd tot de beste oplossingen te komen. Ter versterking van het huidige team zijn wij op zoek naar een ervaren accountmanager. Als accountmanager besteed je aandacht aan het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties, samen sparren over de beste oplossing en ben je nauw betrokken bij de uitvoering en oplevering hiervan, werken aan markt- en doelgroep bewerking, new business genereren en dit alles in de MKB-sector. Dit doe je niet alleen, want je maakt deel uit van een klein en hecht commercieel team. Word je hier gelukkig van én ben je daarnaast op zoek naar een informele en groeiende organisatie, waar je samenwerkt met een groot team van IT-specialisten? Dan heeft Dotcombusiness in Heesch plek voor jou!

Adviseren in hard-, software en diensten voor bestaande opdrachtgevers als nieuwe opdrachtgevers

Opstellen van offertes, adviezen, opdrachtbevestigingen en aansluitend verzorgen van inkoop

Verzorgen van contractbeheer, facturatie en debiteurenbeheer

Optimalisatie van het marketing- en verkoopproces

Optimalisatie van de gevoerde producten en diensten

Monitoren van klanttevredenheid en analyseren van klantfeedback om diensten te verbeteren

Dit doe je alleen óf met de hulp van jouw collega’s.

Dus; kom je uit de regio, staat werkplezier en persoonlijk contact voor jou hoog in het vaandel en heb jij al enkele jaren ervaring als IT Accountmanager? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking!

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een senior IT Accountmanager die zich thuis voelt in de platte organisatie structuur van Dotcombusiness. Iemand die makkelijk communiceert, die vragen durft te stellen, maar zelf ook graag kennis deelt in het belang van de organisatie. Door jouw proactieve houding los je problemen op voordat opdrachtgevers er last van ondervinden! Daarnaast vragen wij;

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring is een pré;
 • Je bent op functioneel niveau goed bekend met actuele Microsoft-oplossingen zoals Microsoft 365, Azure en Intune, Hosting, Windows Server, Managed Services, VoIP telefonie, Wifi, Netwerk switching, Netwerk firewalling, clouddiensten;
 • Je kent de toegevoegde waarde van Managed Services en kan deze goed verwoorden;
 • Je weet voldoende over sales-marketing en leadgeneratie of bent bereid hierin te duiken om deze kennis op te doen;
 • Je vindt het leuk om op basis van eigen kennis en/of ervaring, dan wel in samenwerking met de technische pre-sales collega’s, oplossingen te vinden voor uitdagende, complexe vraagstukken voor de IT-vraagstukken bij onze opdrachtgevers;
 • Je haalt plezier uit het helpen van en communiceren met allerlei verschillende opdrachtgevers, collega’s en leveranciers en hebt een zekere mate van empathisch vermogen;
 • Je kunt goed luisteren, de vraag achter de vraag stellen en verbanden leggen;
 • Je toont eigenaarschap en kunt volledig zelfstandig opereren, maar bent ook een teamspeler die het leuk vindt om gezamenlijk naar een doel te werken;
 • Je bent iemand die resultaatgericht is, graag leert en zichzelf ontwikkelt, op het gebied van IT maar zeker ook qua persoonlijke vaardigheden.


Dit bieden wij jou

Onze bedrijfscultuur is informeel waarin we onze medewerkers veel vrijheid bieden en waar eigen initiatieven erg worden gestimuleerd. Verder stellen we jaarlijks teamdoelstellingen op, die vervolgens worden vertaald naar een persoonlijk ontwikkelingsplan per medewerker. Waar wil jij je volledig in verdiepen en/ of welke ambities heb jij? Je staat dus zelf aan de basis van de ontwikkeling die je door wilt maken. Deze vrijheden en mogelijkheden bij Dotcombusiness hebben erin geresulteerd dat een groot deel van de ruim 13 werknemers er al een lange tijd werkt en zeker niet van plan is snel weg te gaan. Wie weet ben jij de volgende, die onderdeel wordt van het hechte team!

Uiteraard biedt de organisatie ook;

 • Een salaris tussen de € 3500,- en € 4500,- wat past bij je kennis en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals pensioen en een bonus/13e maand o.b.v. prestaties die je ook kunt inzetten voor het bijkopen van extra vrije dagen;
 • Een leaseauto;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen;
 • Een laptop en vergoeding voor internet- en telefoonabonnement;
 • Dagelijks een verzorgde lunch;
 • Mogelijkheden voor thuiswerken;
 • Diverse teamactiviteiten buiten kantoortijd, zoals een weekend weg of borrel in de stad.


Bedrijfsprofiel

Dotcombusiness B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT-werkplekbeheer en -oplossingen voor het MKB. We bestaan sinds 2001 en zijn uitgegroeid naar een Managed Service Provider (MSP) met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt.

“IT voor en door mensen“. De focus ligt op het begrijpen en ondersteunen van klanten/medewerkers, waarbij de technologie toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Op die manier helpt de organisatie klanten om efficiënt en effectief te werken, terwijl ze niet gehinderd worden door complexe systemen.

Eind 2022 is Dotcombusiness een samenwerkingsverband aangegaan met Ratho B.V. Door deze samenwerking is het team van Dotcombusiness, bestaande uit 13 gedreven medewerkers, versterkt met nog eens 30 professionals. Hierdoor vergroten we onze kennis, vaardigheden en capaciteit, en zijn we in staat om de meest complexe IT-omgevingen te ontwerpen en onderhouden.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je een geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar vacatures@dotcombusiness.nl.

Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Wendy Kuipers of Luuk van den Berg via telefoonnummer 0412 669500.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.