Commercieel Medewerker

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker bij Dotcombusiness in Heesch. Dé regionale kennisleverancier op het gebied van IT, gespecialiseerd in Cloud, VoIP en Microsoft 365 oplossingen.

“IT voor en door mensen”. Het enthousiaste team van Dotcombusiness levert maatwerk IT oplossingen aan uiteenlopende kleine en middelgrote bedrijven in de regio. Van advisering tot aan invoering van een compleet nieuw IT-netwerk. Dit doen ze met een hecht team van gelijkgestemden. Een team van specialisten dat graag in contact is met klant en collega om altijd tot de beste oplossingen te komen. Als commercieel medewerker besteed je aandacht aan het onderhouden van klantrelaties en de bijbehorende administratieve processen. Je bent niet alleen nauw betrokken bij de lopende verkooporders, het Abonnementenbeheer en levering hiervan, maar ook ben je direct betrokken bij het organiseren van klant en medewerkers evenementen.

Dit doe je niet alleen, want je maakt deel uit van een hecht commercieel team. Als commercieel medewerker speel je de cruciale rol in het hart van onze organisatie. Je zorgt ervoor dat onze administratie soepel loopt, ondersteunt onze sales en inkoop, en bent het vrolijke gezicht dat klanten en collega’s verwelkomt. Kortom, jij bent de olie die onze machine gesmeerd laat lopen.

Word je hier gelukkig van én ben je daarnaast op zoek naar een informele en groeiende organisatie, waar je samenwerkt met een team van IT-specialisten? Dan heeft Dotcombusiness in Heesch plek voor jou! Bij ons staan de medewerkers, klanttevredenheid, technologie en innovatie centraal staan. In onze organisatie krijg je de ruimte om te leren, te groeien en impact te maken.

Het bieden van ondersteuning aan onze verkoopafdeling.

Beheren van ons klantenbestand en zorgen voor contractbeheer en facturatie.

Innovatie in onze administratieve processen brengen, met een focus op efficiëntie en technologie.


Organiseren en ondersteunen van diverse bedrijfsprocessen, van licentiebeheer tot inkoop.

Vastleggen van bedrijfsprocessen voor ISO certificering.

Coördineren van evenementen, zoals een klanten dag, rondetafelgesprekken en medewerkers bijeenkomsten.

Dit doe je alleen óf met de hulp van jouw collega’s uit het commerciële team.

Dus; kom je uit de regio, staat werkplezier en persoonlijk contact voor jou hoog in het vaandel? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kennismaking!

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker die zich thuis voelt in de platte organisatie structuur van Dotcombusiness. Iemand die makkelijk communiceert, die vragen durft te stellen, maar zelf ook graag kennis deelt in het belang van de organisatie. Door jouw proactieve houding los je problemen op voordat opdrachtgevers er last van ondervinden! Daarnaast vragen wij;

 • Een energieke professional die affiniteit heeft met sales, administratie en IT;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Iemand die goed kan plannen, organiseren en prioriteiten kan stellen;
 • Ervaring met administratieve taken en klantenservice is een pré;
 • Een teamspeler met een positieve instelling en een proactieve houding.


Dit bieden wij jou

Onze bedrijfscultuur is informeel waarin we onze medewerkers veel vrijheid bieden en waar eigen initiatieven erg worden gestimuleerd. Verder stellen we jaarlijks teamdoelstellingen op, die vervolgens worden vertaald naar een persoonlijk ontwikkelingsplan per medewerker. Waar wil jij je volledig in verdiepen en/ of welke ambities heb jij? Je staat dus zelf aan de basis van de ontwikkeling die je door wilt maken. Deze vrijheden en mogelijkheden bij Dotcombusiness hebben erin geresulteerd dat een groot deel van de ruim 13 werknemers er al een lange tijd werkt en zeker niet van plan is snel weg te gaan. Wie weet ben jij de volgende, die onderdeel wordt van het hechte team!

Uiteraard biedt de organisatie ook;

 • Een passend salaris afhankelijk van jouw kennis- en ervaring;
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals pensioen en een bonus/13e maand o.b.v. prestaties die je ook kunt inzetten voor het bijkopen van extra vrije dagen;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
 • Flexibele werktijden;
 • Een laptop en vergoeding voor internet- en telefoonabonnement;
 • Dagelijks een verzorgde lunch;
 • Volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Diverse teamactiviteiten buiten kantoortijd, zoals een weekend weg of borrel in de stad.

Bedrijfsprofiel

Dotcombusiness B.V. biedt, als gecertificeerd Microsoft Partner, ICT-werkplekbeheer en -oplossingen voor het MKB. We bestaan sinds 2001 en zijn uitgegroeid naar een Managed Service Provider (MSP) met professionele en vooruitstrevende oplossingen. Onze visie op ICT in een organisatie is dat het gewoon moet werken, punt.

“IT voor en door mensen“. De focus ligt op het begrijpen en ondersteunen van klanten/medewerkers, waarbij de technologie toegankelijk en gebruiksvriendelijk moet zijn. Op die manier helpt de organisatie klanten om efficiënt en effectief te werken, terwijl ze niet gehinderd worden door complexe systemen.

Eind 2022 is Dotcombusiness een samenwerkingsverband aangegaan met Ratho B.V. Door deze samenwerking is het team van Dotcombusiness, bestaande uit 13 gedreven medewerkers, versterkt met nog eens 30 professionals. Hierdoor vergroten we onze kennis, vaardigheden en capaciteit, en zijn we in staat om de meest complexe IT-omgevingen te ontwerpen en onderhouden.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je een geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar  vacatures@dotcombusiness.nl.

Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Wendy Kuipers of Luuk van den Berg via telefoonnummer 0412 669500.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.