dotcombusiness

Dotcombusiness ontzorgt huisartsen Oss

Huisartsenpraktijk Anton Jurgenshuis

 Tjay Tan en John Schuurmans zijn twee van de huisartsen in het Anton Jurgenshuis. In totaal zijn er vier praktijken met zeven huisartsen en een arts-in-opleiding. Sinds januari is het team ook ’s avonds en in de weekenden bereikbaar. “Al meer dan tien jaar verzorgt Dotcombusiness onze automatisering”, vertelt John Schuurmans. “In die tijd voerden we nog onze eigen praktijken. Toen de ‘HOED’ werd ingevoerd, zorgde Dotcombusiness voor standaardisering, die de overgang qua automatisering sterk zou vergemakkelijken. We konden zelfs onze bestaande apparatuur en hardware meenemen naar het Anton Jurgenshuis.”

Pas eind vorig jaar was een nieuwe investering nodig. Er kwam een gezamenlijke server en de huisartsen gingen bovendien ‘in de cloud’ werken via een eigen, afgesloten datacenter. “Niks werkt zónder problemen”, vervolgt de huisarts, “dus ook hier gaat wel eens wat mis. Maar in plaats van dat we zelf uit moeten gaan knobbelen of dat aan onze computers zélf ligt, aan onze verbindingen of aan het datacenter, komt Dotcombusiness voor ons in actie. Uitermate snel en vaak op afstand.”

Prioriteit

Dotcombusiness-eigenaar Luuk van den Berg benadrukt: “We hebben diverse huisartsenpraktijken in ons klantenbestand. Vaak gaat het om meerdere maatschappen, die ook onderling samenwerken. Dat betekent dat je het als één omgeving moet zien. Huisartsen werken met extra beveiligde ‘e-zorg’ verbindingen, vanwege de privacygevoelige informatie. Daarmee communiceert men met bijvoorbeeld ziekenhuizen en specialisten.”

“Natuurlijk kunnen ook in het systeem van de huisartsen storingen optreden, maar deze doelgroep heeft extra prioriteit bij ons: het gaat immers om gezondheid van mensen. Je kunt zomaar ziek worden en dan moet er snel inzage zijn in gegevens. Dat mag niet stokken. Dat doen we goed, want ook huisartsen in Den Bosch weten ons te vinden.”

Huisarts Tjay Tan: “De weg met Dotcombusiness is kort en je krijgt altijd een bekende aan de lijn. Sinds we overgingen op Windows 7, uit het oogpunt van de afbouw van XP door Microsoft, is het aantal kleine storingen ook fiks teruggelopen. Ook dáár heeft Dotcombusiness ons tijdig op gewezen. Het komt onze dienstverlening ten goede.”

 

 

Support

Dotcombusiness heeft er voor gekozen haar helpdesk tijdens kantooruren constant te bemannen om haar relaties de optimale ondersteuning te bieden die mogelijk is. Desgewenst zijn deze tijden uit te breiden tot maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het noodzakelijk dat wij uw werkplekken digitaal over kunnen nemen. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd en geld verspillen door bij u op locatie het probleem te moeten komen verhelpen. Snelheid is meer dan ooit geëist indien er zich een storing voordoet.