Ontdek de toekomst van printbeheer met Printix!

Stelt u zich eens voor: een printoplossing die eenvoudig te implementeren, efficiënt te beheren en kosteneffectief is. Dat is precies wat Printix u te bieden heeft. Met Printix haalt u het beste uit uw printomgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Wat maakt Printix zo speciaal?

Ten eerste is het een cloudgebaseerde oplossing, wat betekent dat u geen dure servers of complexe infrastructuur nodig heeft. U kunt eenvoudig printen vanaf elk apparaat, waar u ook bent, dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud.

Maar Printix gaat verder dan alleen het bieden van gemak. Het stelt u in staat om uw printomgeving volledig te beheren en te controleren. Met de intuïtieve beheerconsole kunt u printers toevoegen, gebruikersrechten beheren en printquota instellen. U heeft de volledige controle over wie wat kan afdrukken, waardoor u kosten kunt besparen en de beveiliging van uw documenten kunt waarborgen.

Geavanceerde functies die uw productiviteit verhogen.

Met Print Anywhere kunt u afdrukken ophalen bij elke willekeurige printer in uw netwerk, zelfs als u onderweg bent. Printix Insights geeft u waardevolle inzichten in uw printgebruik, zodat u de efficiëntie kunt verbeteren en onnodige kosten kunt verminderen.

En laten we de milieuvriendelijkheid niet vergeten. Printix helpt u papier en energie te besparen door dubbelzijdig afdrukken aan te moedigen en inactieve printers automatisch in de slaapstand te zetten.

Maak de overstap naar Printix en ervaar de voordelen van een geavanceerd, gebruiksvriendelijk en kosteneffectief printbeheer. Laat ons u helpen om uw printprocessen te vereenvoudigen, tijd te besparen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Secure printen met Printix!

Secure printen met Printix is een geweldige oplossing voor bedrijven die streven naar een hoog niveau van documentbeveiliging en vertrouwelijkheid. Met Printix kunnen bedrijven hun printomgeving eenvoudig beheren en tegelijkertijd zorgen voor een veilige en gecontroleerde printworkflow.

Met Printix kunnen documenten veilig worden afgedrukt via een gecentraliseerd beheersysteem. Gebruikers kunnen printopdrachten verzenden naar een Printix-printer, maar de documenten worden pas afgedrukt wanneer ze fysiek bij de printer staan om ze op te halen. Dit betekent dat gevoelige informatie niet onbeheerd blijft liggen op de printer, waardoor het risico op ongeautoriseerde toegang of verlies van vertrouwelijke documenten wordt verminderd.

Bovendien biedt Printix geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals authenticatie via gebruikersreferenties of ID-kaarten, waardoor alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de geprinte documenten. Dit helpt bij het voorkomen van onbevoegde toegang en vermindert het risico op datalekken.

Een ander voordeel van Printix is het centrale beheer van de printomgeving. IT-beheerders kunnen eenvoudig printers toevoegen, configureren en beheren vanaf één locatie. Dit vereenvoudigt het beheerproces en zorgt voor consistente beveiligingsinstellingen op alle printers in het netwerk.

Kortom, met Secure printen met Printix kunnen bedrijven genieten van een verbeterde documentbeveiliging, controle over de printworkflow en een efficiënt beheer van de printomgeving. Het biedt gemoedsrust en gecentraliseerde controle, zodat uw bedrijf kan blijven functioneren met maximale veiligheid en vertrouwelijkheid van documenten.