Over Dotcombusiness

Dotcombusiness is in 2001 opgericht, sinds de oprichting is Luuk van den Berg Commercieel directeur van Dotcombusiness en betrokken bij alle aspecten van het bedrijf. Hij onderhoudt relaties met bestaande klanten, bouwt nieuwe relaties op en blijft op de hoogte van de behoeften van klanten. Als gesprekspartner bij de aanschaf van nieuwe systemen en netwerken biedt hij deskundig advies, wat vaak het begin is van langdurige relaties.

Luuk heeft al sinds 1992 technische kennis van deze markt, wat een voordeel is sinds de oprichting van Dotcombusiness. Hij adviseert klanten niet alleen, maar kan ook onderbouwen waarom een bepaalde keuze de beste optie is en zorgt ervoor dat het daadwerkelijk werkt. Dotcombusiness staat bekend om haar expertise en gedrevenheid, waardoor we optimaal presteren in het belang van onze klanten.

Eind 2022 is Dotcombusiness een samenwerkingsverband aangegeven met Ratho B.V. Ratho B.V onder leiding van Thomas Schepers is een toonaangevende leverancier van IT oplossingen in de regio Eindhoven. Door deze samenwerking is het team van Dotcombusiness, bestaande uit 12 gedreven medewerkers, versterkt met nog eens 27 professionals. Hierdoor vergroten we onze kennis, vaardigheden en capaciteit, en zijn we in staat om de meest complexe IT-omgevingen te ontwerpen en onderhouden.

Ons steven is om het juiste advies te geven en te kijken naar functioneel de beste oplossing. We helpen onze opdrachtgevers veilig te werken door goede IT-oplossingen aan te bieden. De ontwikkelingen in de IT-wereld gaan snel en mogelijkheden groeien in razend tempo. Door systemen en werkprocessen continu te optimaliseren, bieden we continuïteit en tonen we onze meerwaarde.

Wij streven naar een gelijkwaardige en prettige samenwerking, waarbij open communicatie centraal staat. We zeggen waar het op staat en vieren samen de successen. U kunt altijd op ons rekenen, zowel gevraagd als ongevraagd. We bieden advies wanneer nodig en zelfs wanneer het niet direct nodig lijkt, omdat we geloven dat dit ons gezamenlijk vooruit helpt.

Bovendien zijn we toegewijd aan onze slogan “IT voor en door mensen“. Onze focus ligt op het begrijpen en ondersteunen van uw medewerkers, waarbij de technologie toegankelijk en gebruiksvriendelijk maken. Op die manier helpen we mensen om efficiënt en effectief te werken, terwijl ze niet gehinderd worden door complexe systemen. Samen streven we naar vooruitgang en optimalisatie van uw IT omgeving.