Cloud

Zoals stroom uit de muur en het water uit de kraan komt, zo kunt u ook kijken naar uw IT. U heeft in principe niet veel meer nodig aan eigen hardware, voorzieningen en infrastructuur om optimaal gebruik te kunnen maken van applicaties, bestanden en communicatiemogelijkheden. De Cloud biedt het allemaal online en u neemt het eenvoudig, flexibel en schaalbaar online af. 

 • Minder investeren in hardware
  Doordat data online wordt opgeslagen heeft u geen dure servers meer nodig. 
 • Voorspelbare kosten
  Alles is inzichtelijk en u betaalt per maand voor de functionaliteiten die u afneemt. Geen verrassingen; U betaalt enkel wat u gebruikt. 
 • Flexibel en schaalbaar
  U kunt altijd opschalen mocht er meer functionaliteit nodig zijn. 
 • Overal en altijd online toegang
  U logt in en u beschikt over al uw bestanden. Op het werk, Thuis en zelfs op vakantie. 
 • Minder zorgen
  Het draait allemaal online, waardoor u geen zorgen hoeft te hebben over onderhoud, beheer en veiligheid.  
 • Altijd de laatste versie van software
  De nieuwste software bijgewerkt met de laatste updates. 

24/7 Online beschikbaar 

De mogelijkheden van de cloud zijn vrijwel oneindig. Bijna alle IT-processen binnen uw organisatie kunt u onderbrengen in de cloud. Bellen, werkplekken, dataopslag, applicaties, back-ups; het is allemaal 24/7 online beschikbaar voor een vast bedrag per maand. Samen met Dotcombusiness bepaalt u eenvoudig welke cloudoplossingen en -producten het meest geschikt zijn voor uw organisatie. 


Hosted services

Hosted Sharepoint

Met Hosted SharePoint biedt u uw medewerkers altijd en overal toegang tot relevante documenten. Uw medewerkers kunnen effectief thuis werken en krijgen mobiel toegang tot het bedrijfsnetwerk. ·Ook is het mogelijk om opdrachtgevers te informeren over de status binnen lopende projecten. ·In een paar simpele stappen bouwt u zelf een complete intranetomgeving. Gebruikers kunnen deze omgeving vervolgens voorzien van inhoud. Denk hierbij aan nieuws, het delen van bestanden, houden van enquêtes en voeren van discussies.

Een naadloze integratie met Hosted Exchange maakt het mogelijk om vanuit één centrale omgeving alle activiteiten te beheren en te gebruiken

Hosted exchange

biedt u alle voordelen van een complete Exchange server, zonder dat u deze hoeft te beheren. Dotcombusiness beheert deze oplossing volledig voor u, dit houdt in dat u niet meer hoeft na te denken over systeembeheer, licenties en de bereikbaarheid van uw outlook en e-mail.


Microsoft 365


Zorgeloos aan de slag met Microsoft 365? Dotcombusiness helpt u met het implementeren van Microsoft 365 binnen uw organisatie. Na installatie kunt u aan de slag met alle vertrouwde Microsoft 365 apps die u graag gebruikt. 

Microsoft 365 helpt individuen en teams optimaal te presteren met apps en ervaringen waarop ze elke dag vertrouwen om vanaf elke locatie contact te leggen, samen te werken en werk gedaan te krijgen. 

Microsoft 365 biedt overal toegang tot documenten, e-mail, agenda’s en contactpersonen, zodat u altijd op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde productiviteitoplossingen van Microsoft die uw team al gebruikt. Microsoft 365 zorgt voor een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid, het biedt IT-beheer en –efficiëntie, toegesneden op de unieke behoefte van uw organisatie. 

Altijd gebruik maken van de meest recente versie van de bekende Microsoft programma’s; Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote en OneDrive. Altijd en overal beschikbaar via elk device. 

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Teams

Chat, bel, houd online vergaderingen en werk in realtime samen, of je nu op afstand of onsite werkt. Krijg één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties, tegen een prijs die juist is voor uw bedrijf. 

Technisch voordeel 

 • Microsoft 365-apps voor bedrijven omvat:
 • Altijd bijgewerkte bureaublad- en mobiele versies van de Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote (plus Access en Publisher alleen voor pc). 
 • Web versies van Word, Excel en PowerPoint. 
 • Bestanden opslaan en delen met 1 TB OneDrive-cloudopslag. 

Eén licentie bevat volledig geïnstalleerde Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets, 5 pc’s of Macs per gebruiker 

Na installatie van Microsoft 365 kunt u altijd op onze ondersteuning en service rekenen. Dit kan via e-mail of telefonisch. 

Veiligheid voorop 

Microsoft 365 is veilig te gebruiken doordat er Multifactor authenticatie aangezet kan worden. Het gebruik van meervoudige verificatie is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om de beveiliging van uw organisatie te verhogen. Het is eenvoudiger dan het klinkt: wanneer u zich aanmeldt, betekent meervoudige verificatie dat u een code van uw telefoon typt om toegang te krijgen tot Microsoft 365.