24/7 monitoring vs break-fix

Door onze proactieve aanpak kunnen we de downtime tot een minimum beperken.

Bij ons staat continue monitoring van uw IT-omgeving, inclusief hardware en back-ups, hoog in het vaandel. We begrijpen dat een proactieve benadering van IT-onderhoud van cruciaal belang is voor een succesvolle organisatie. Met onze aanpak zijn we in staat om problemen op te lossen voordat ze schadelijke gevolgen kunnen hebben, zoals ongeplande downtime.

Bovendien bieden we directe ondersteuning conform de afgesproken Service Level Agreement (SLA), zodat u altijd kunt rekenen op een snelle respons en oplossingen op maat. Hierdoor voorkomen we onverwacht hoge facturen, iets wat vaak voorkomt bij break-fix services. Ons doel is om uw IT-omgeving te beheren en te optimaliseren, zodat uw organisatie zorgeloos kan opereren en zich kan richten op het behalen van haar doelen.

Wat is uw investering?

Eenmalige en periodieke kosten

Er wordt een eenmalige vergoeding berekend voor de aanvankelijke inrichting en kick-off. De maandelijkse kosten variëren op basis van het aantal gebruikers en kunnen worden aangepast. Daarnaast bieden we de optie om een strippenkaart af te nemen voor ondersteuning en gebruikerstrainingen.

Nog niet helemaal klaar voor de overstap?

Zelfs als uw organisatie nog niet volledig klaar is voor de overstap naar online werken, kan Microsoft 365 toch interessant zijn. Het platform biedt namelijk de mogelijkheid om uw organisatie op een voordelige manier van Microsoft-licenties te voorzien. Het voordeel hiervan is dat u maandelijks betaalt op basis van daadwerkelijk gebruik, zonder langlopende contracten die gebaseerd zijn op piekbehoeften.

Aanvullende dienstverlening

Zet additionele IT diensten in voor een complete- en veilige oplossing

Het is niet alleen belangrijk dat het platform functioneert en alle programma’s werken, maar we streven naar een bredere aanpak. Het is verstandig om extra tools en bijvoorbeeld bewustwordingstrainingen over phishing in te zetten om uw digitale omgeving te beschermen.

We raden u aan om niet tevreden te zijn met slechts een antivirusprogramma of een firewall, maar om verder te denken. We adviseren u graag en denken met u mee over de processen die in uw omgeving draaien en welke beveiligingsoplossingen daar het beste bij passen!