dotcombusiness

Private cloud

Datacenter

Geen investering

Optimale veiligheid

Flexibel

Dotcombusiness beschikt over eigen servers in professionele datacenters. De nieuwste besturingssystemen, klimaatbeheersing, noodstroomvoedingen en dubbele uitgevoerde hoge snelheid Internet verbindingen direct gekoppeld op centrale Internet netwerk van Nederland zorgen ervoor dat uw data maximaal en snel beschikbaar is.

De online diensten van Dotcombusiness zijn overal te wereld via een standaard niet gefilterde Internet verbinding toegankelijk.

Cloud computing biedt tal van voordelen. Er is geen investering nodig in hardware, software en kennis. Er wordt betaald per gebruiker per maand; dat betekent gemakkelijk opschalen of juist inperken. Geen onvoorspelbaarheid in kosten voor beheer, onderhoud en ondersteuningen. Optimale continuïteit. De binding en persoonlijke benadering met Dotcombusiness blijft, alleen meer op afstand. Gebruikers hebben doorlopend de mogelijkheid indien gewenst de nieuwste versies van software te gebruiken. Deze worden bovendien automatisch doorgevoerd bij alle gebruikers tegelijk. Doordat er geen eigen server meer nodig is, hebben gebruikers ook geen last van onderhoud of erger: uitval. Het is ook veiliger, want de software en database met alle gegevens staan op een afgesloten server in een optimaal beveiligd datacenter. Dagelijks worden back-ups gemaakt, die worden weggeschreven naar een andere fysieke locatie.

Hosted services

Hosted Sharepoint

Met Hosted SharePoint biedt u uw medewerkers altijd en overal toegang tot relevante documenten. Uw medewerkers kunnen effectief thuis werken en krijgen mobiel toegang tot het bedrijfsnetwerk. ·Ook is het mogelijk om opdrachtgevers te informeren over de status binnen lopende projecten. ·In een paar simpele stappen bouwt u zelf een complete intranetomgeving. Gebruikers kunnen deze omgeving vervolgens voorzien van inhoud. Denk hierbij aan nieuws, het delen van bestanden, houden van enquêtes en voeren van discussies.

Een naadloze integratie met Hosted Exchange maakt het mogelijk om vanuit één centrale omgeving alle activiteiten te beheren en te gebruiken

Hosted exchange

biedt u alle voordelen van een complete Exchange server, zonder dat u deze hoeft te beheren. Dotcombusiness beheert deze oplossing volledig voor u, dit houdt in dat u niet meer hoeft na te denken over systeembeheer, licenties en de bereikbaarheid van uw outlook en e-mail.

Microsoft 365

Samenwerken met je klanten en collega's waar en wanneer je wilt

Beschikbaar in alle talen

Altijd de nieuwste versie

Multifactor Authenticatie

Zorgeloos aan de slag met Microsoft 365? Dotcombusiness helpt u met het implementeren van Microsoft 365 binnen uw organisatie. Na installatie kunt u aan de slag met alle vertrouwde Microsoft 365 apps die u graag gebruikt. 

Microsoft 365 helpt individuen en teams optimaal te presteren met apps en ervaringen waarop ze elke dag vertrouwen om vanaf elke locatie contact te leggen, samen te werken en werk gedaan te krijgen. 

Microsoft 365 biedt overal toegang tot documenten, e-mail, agenda’s en contactpersonen, zodat u altijd op de hoogte blijft. Het omvat de vertrouwde productiviteitoplossingen van Microsoft die uw team al gebruikt.  Microsoft 365 zorgt voor een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid, het biedt IT-beheer en –efficiëntie, toegesneden op de unieke behoefte van uw organisatie. 

Altijd gebruik maken van de meest recente versie van de bekende Microsoft programma’s; Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote en OneDrive. Altijd en overal beschikbaar via elk device. 

Transformeer de manier waarop je werkt met Microsoft 365 en Teams

Chat, bel, houd online vergaderingen en werk in realtime samen, of je nu op afstand of onsite werkt. Krijg één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive-cloudopslag en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties, tegen een prijs die juist is voor uw bedrijf. 

Technisch voordeel 

  • Microsoft 365-apps voor bedrijven omvat:
  • Altijd bijgewerkte bureaublad- en mobiele versies van de Office-toepassingen: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote (plus Access en Publisher alleen voor pc). 
  • Web versies van Word, Excel en PowerPoint. 
  • Bestanden opslaan en delen met 1 TB OneDrive-cloudopslag. 

Eén licentie bevat volledig geïnstalleerde Office-apps op 5 telefoons, 5 tablets, 5 pc’s of Macs per gebruiker 

Na installatie van Microsoft 365 kunt u altijd op onze ondersteuning en service rekenen. Dit kan via e-mail of telefonisch. 

Veiligheid voorop 

Microsoft 365 is veilig te gebruiken doordat er Multifactor authenticatie aangezet kan worden. Het gebruik van meervoudige verificatie is een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om de beveiliging van uw organisatie te verhogen. Het is eenvoudiger dan het klinkt: wanneer u zich aanmeldt, betekent meervoudige verificatie dat u een code van uw telefoon typt om toegang te krijgen tot Microsoft 365.

VoIP

Lokaal tarief

Schaalbaar

Kostenbesparing

Porteren

Niet alleen de belminuten maar ook de telefooncentrales, de onderhoudscontracten en de diverse systemen op de verschillende locaties zorgen soms voor zeer hoge en onvoorspelbare kosten.

Met IP telefonie van 12Connect worden uw vestigingen, eventueel ook in het buitenland, onderling gekoppeld op basis van IP (Internet Protocol). Dit betekent dat meerdere centrales worden gekoppeld tot één grote centrale met één nummerplan. Hierdoor kunt u zonder kwaliteitsverlies telefoongesprekken en data uitwisselen, zonder dat u hiervoor telefoonkosten betaalt.

Binnen enkele minuten kunt u bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer, waarbij u de keuze heeft uit Nederlandse nummers maar ook uit Internationale nummers van zo’n 55 verschillende landen ter wereld. Wilt u graag uw vertrouwde nummer blijven gebruiken? Dat kan door uw huidige telefoonnummer te porteren naar uw 12Connect account.

 

Support

Dotcombusiness heeft er voor gekozen haar helpesk tijdens kantooruren constant te bemannen om haar relaties de optimale ondersteuning te bieden die mogelijk is. Desgewenst zijn deze tijden uit te breiden tot maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het noodzakelijk dat wij uw werkplekken digitaal over kunnen nemen. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd en geld verspillen door bij u op locatie het probleem te moeten komen verhelpen. Snelheid is meer dan ooit geëist indien er zich een storing voordoet.

Wij hebben hiervoor dan ook een betrouwbare en beveiligde tool beschikbaar, ISL Light waarmee wij via een eenmalig geldige code uw werkplek overnemen waarvoor u zelf toestemming verleent en die ook weer door u zelf verbroken wordt. Deze code is net als bij het betalingsverkeer van de bank altijd maar één keer geldig. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat wij inbreken op uw systeem zonder dat u daarvan op de hoogte bent.