dotcombusiness

Private cloud

Datacenter

Geen investering

Optimale veiligheid

Flexibel

Dotcombusiness beschikt over eigen servers in professionele datacenters. De nieuwste besturingssystemen, klimaatbeheersing, noodstroomvoedingen en dubbele uitgevoerde hoge snelheid Internet verbindingen direct gekoppeld op centrale Internet netwerk van Nederland zorgen ervoor dat uw data maximaal en snel beschikbaar is.

De online diensten van Dotcombusiness zijn overal te wereld via een standaard niet gefilterde Internet verbinding toegankelijk.

Cloud computing biedt tal van voordelen. Er is geen investering nodig in hardware, software en kennis. Er wordt betaald per gebruiker per maand; dat betekent gemakkelijk opschalen of juist inperken. Geen onvoorspelbaarheid in kosten voor beheer, onderhoud en ondersteuningen. Optimale continuïteit. De binding en persoonlijke benadering met Dotcombusiness blijft, alleen meer op afstand. Gebruikers hebben doorlopend de mogelijkheid indien gewenst de nieuwste versies van software te gebruiken. Deze worden bovendien automatisch doorgevoerd bij alle gebruikers tegelijk. Doordat er geen eigen server meer nodig is, hebben gebruikers ook geen last van onderhoud of erger: uitval. Het is ook veiliger, want de software en database met alle gegevens staan op een afgesloten server in een optimaal beveiligd datacenter. Dagelijks worden back-ups gemaakt, die worden weggeschreven naar een andere fysieke locatie.

Hosted services

Hosted Sharepoint

Met Hosted SharePoint biedt u uw medewerkers altijd en overal toegang tot relevante documenten. Uw medewerkers kunnen effectief thuis werken en krijgen mobiel toegang tot het bedrijfsnetwerk. ·Ook is het mogelijk om opdrachtgevers te informeren over de status binnen lopende projecten. ·In een paar simpele stappen bouwt u zelf een complete intranetomgeving. Gebruikers kunnen deze omgeving vervolgens voorzien van inhoud. Denk hierbij aan nieuws, het delen van bestanden, houden van enquêtes en voeren van discussies.

Een naadloze integratie met Hosted Exchange maakt het mogelijk om vanuit één centrale omgeving alle activiteiten te beheren en te gebruiken

Hosted exchange

biedt u alle voordelen van een complete Exchange server, zonder dat u deze hoeft te beheren. Dotcombusiness beheert deze oplossing volledig voor u, dit houdt in dat u niet meer hoeft na te denken over systeembeheer, licenties en de bereikbaarheid van uw outlook en e-mail.

Office 365

Geschikt voor Windows, Mac en tablet

Alle talen beschikbaar

Direct te downloaden

Altijd de nieuwste versie

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop PC, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / PC is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat men via Office 365 altijd de beschikking heeft op de meest recente versie.

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft. In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Office 365 valt in de categorie SaaS en is een typisch voorbeeld van cloud computing. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt.

Voor de gebruiker is het niet relevant waar de servers en de data is opgeslagen omdat het een internetdienst is. De gegevens worden in meerdere datacentra opgeslagen en de gebruiker maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server. Een Amerikaan die inlogt op Office 365 zal verbonden worden met een Amerikaanse server, een Nederlander met een server in Amsterdam of Ierland.

Office 365 wordt in abonnementsvorm aangeboden door Microsoft waardoor je elk jaar een bedrag betaalt voor het gebruik van de software.

VoIP

Lokaal tarief

Schaalbaar

Kostenbesparing

Porteren

Niet alleen de belminuten maar ook de telefooncentrales, de onderhoudscontracten en de diverse systemen op de verschillende locaties zorgen soms voor zeer hoge en onvoorspelbare kosten.

Met IP telefonie van 12Connect worden uw vestigingen, eventueel ook in het buitenland, onderling gekoppeld op basis van IP (Internet Protocol). Dit betekent dat meerdere centrales worden gekoppeld tot één grote centrale met één nummerplan. Hierdoor kunt u zonder kwaliteitsverlies telefoongesprekken en data uitwisselen, zonder dat u hiervoor telefoonkosten betaalt.

Binnen enkele minuten kunt u bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer, waarbij u de keuze heeft uit Nederlandse nummers maar ook uit Internationale nummers van zo’n 55 verschillende landen ter wereld. Wilt u graag uw vertrouwde nummer blijven gebruiken? Dat kan door uw huidige telefoonnummer te porteren naar uw 12Connect account.

 

Support

Dotcombusiness heeft er voor gekozen haar helpesk tijdens kantooruren constant te bemannen om haar relaties de optimale ondersteuning te bieden die mogelijk is. Desgewenst zijn deze tijden uit te breiden tot maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het noodzakelijk dat wij uw werkplekken digitaal over kunnen nemen. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd en geld verspillen door bij u op locatie het probleem te moeten komen verhelpen. Snelheid is meer dan ooit geëist indien er zich een storing voordoet.

Wij hebben hiervoor dan ook een betrouwbare en beveiligde tool beschikbaar, ISL Light waarmee wij via een eenmalig geldige code uw werkplek overnemen waarvoor u zelf toestemming verleent en die ook weer door u zelf verbroken wordt. Deze code is net als bij het betalingsverkeer van de bank altijd maar één keer geldig. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat wij inbreken op uw systeem zonder dat u daarvan op de hoogte bent.