Wij bieden volledige en geïntegreerde IT-oplossingen

Met hard en software

Bij ons ontvangt u hoogwaardige hard- en software van toonaangevende A-merken, omdat wij een voorkeur hebben voor kwaliteit en stabiliteit. Wij bieden advies op maat om u te helpen de beste oplossingen te vinden die perfect passen bij uw specifieke situatie en behoeften. U kunt met vol vertrouwen het optimaliseren van uw IT-processen aan ons overlaten. Bovendien voeren wij onderzoek uit om te controleren of uw IT-omgeving voldoet aan de nieuwste (veiligheids)normen.

Welke hardware wenst u te bestellen?

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan hardware-oplossingen. Hieronder volgt een opsomming van de verschillende categorieën:

 • Computers: Hieronder vallen laptops, monitoren, tablets, all-in-one modellen, desktop-pc’s en thinclients.
 • Servers & storage: Wij leveren tower en rack servers, NAS en SAN oplossingen, interne en externe schijven, SSD’s en USB-flashdrives.
 • Printers: Ons assortiment omvat inktjet, laser- en 3D-printers, multifunctionals, groot formaat printers en (barcode) scanners.
 • Netwerk & Infra: Voor uw netwerkinfrastructuur bieden wij firewalls, netwerkswitches, wifi-oplossingen, routers en KVM-switches.
 • VoIP: Wij hebben ook Dect-basisstations, headsets, VoIP- en Dect-toestellen beschikbaar.
 • Accessoires: Tot slot bieden wij diverse accessoires, zoals muizen, toetsenborden, laptoptassen en narrowcasting-oplossingen.

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan hardware en accessoires om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Bij ons kunt u rekenen op een breed scala aan softwareoplossingen

Verbeter uw werktempo en verhoog de efficiëntie van uw taken

Met Teams kunt u al uw chats, vergaderingen, bestanden en apps beheren binnen één geïntegreerde ‘workspace’. Ontdek de voordelen van Teams en ervaar zelf hoe het uw organisatie kan helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met Teams kunt u profiteren van de volgende mogelijkheden:

 • Teams afstemmen op afdelingen, functiegroepen en organisatieprocessen.
 • Veilig samenwerken met externe partijen.
 • Documenten overal opslaan en gezamenlijk bewerken.
 • Onderling en extern communiceren via de chatfunctie, inclusief beeld en geluid.
 • Ontvang gemiste berichtmeldingen van Microsoft Teams in uw Outlook, waardoor de communicatie tussen werknemers geïntegreerd en overzichtelijk blijft, ongeacht welke tool wordt gebruikt.
 • Realiseer koppelingen met externe (web)applicaties.
 • Bereik tot wel 80% afname van het interne e-mailverkeer.

Het belang om zorgvuldig te overwegen hoe beveiliging en back-ups worden geregeld

Maak gebruik van aanvullende IT-diensten voor een allesomvattende en veilige oplossing

Nadat het platform operationeel is en alle programma’s draaien, is het belangrijk om verder te kijken dan de standaard beveiligingsmaatregelen die al aanwezig zijn in Microsoft 365. Het is verstandig om extra tools en awareness-trainingen, zoals trainingen tegen phishing, in te zetten om uw digitale omgeving te beschermen. Vertrouw niet alleen op een enkel antivirusprogramma of een firewall, maar denk dieper na over uw beveiligingsstrategie. We staan klaar om u te adviseren en mee te denken over de processen die in uw omgeving plaatsvinden en welke beveiligingsoplossingen daar het beste bij passen!

Onze aanpak

Wij zorgen ervoor dat uw IT operationeel is

Productiviteit

De vraag naar flexibel werken neemt toe onder medewerkers. Wij staan klaar om u te helpen deze wens te realiseren met behulp van slimme IT-oplossingen van Microsoft 365.

Continuïteit

De cruciale bedrijfsprocessen in uw organisatie worden steeds meer afhankelijk van uw IT-omgeving. Wij waarborgen de continue beschikbaarheid van uw IT, zodat u zich kunt blijven richten op uw kernactiviteiten.

Veiligheid

De veiligheid van uw IT-omgeving is van essentieel belang, aangezien deze vaak kwetsbaar is voor aanvallen van cybercriminelen. Wij streven ernaar om uw IT-omgeving optimaal te beschermen en proactieve maatregelen te nemen om dergelijke incidenten te voorkomen.

Optimalisatie

Bent u op zoek naar innovatieve IT-oplossingen of wilt u uw IT-omgeving (gedeeltelijk) vernieuwen? Ons advies is niet gebaseerd op commerciële belangen, maar op wat functioneel het beste voor u is. We streven ernaar om u te voorzien van advies dat aansluit bij uw behoeften en de optimale functionaliteit biedt.