dotcombusiness

Dotcombusiness vanaf nu ook Microsoft Surface partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner is Dotcombusiness al sinds jaar en dag uw partner voor het regulier, zakelijk portfolio van Microsoft. Dotcombusiness heeft de samenwerking met Microsoft uitgebreid en is vanaf nu ook Microsoft Surface Partner. Dit betekent dat wij u vanaf nu ook voorzien in de professionele Surface productlijn van Microsoft. Lees verder voor een korte introductie!

Microsoft Surface

Maak kennis met de nieuwe professionele Surface productlijn van Microsoft. Surface is gericht op hoge presentaties, prachtige vormgeving en veelzijdigheid in gebruik. Ga bijvoorbeeld als creatieveling aan de slag met grafische programma’s en creëer met behulp van onder andere de Surface pen de mooiste ontwerpen. De Surface producten zijn uitermate geschikt voor degene die hoge eisen stellen aan prestaties, vormgeving en kwaliteit. Deze eigenschappen zijn verwerkt in de Surface Book (linksboven), Surface Laptop (rechtsboven) en Surface Pro (linksonder). Van uw werkplek een studio maken? Met Surface Studio (rechtsonder) beschikt u over een professionele tekentafel, bestaande uit een verstelbaar 28” hoogwaardig beeldscherm.

Geïnteresseerd in Microsoft Surface? Wij voorzien u graag van meer informatie. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Support

Dotcombusiness heeft er voor gekozen haar helpesk tijdens kantooruren constant te bemannen om haar relaties de optimale ondersteuning te bieden die mogelijk is. Desgewenst zijn deze tijden uit te breiden tot maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het noodzakelijk dat wij uw werkplekken digitaal over kunnen nemen. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd en geld verspillen door bij u op locatie het probleem te moeten komen verhelpen. Snelheid is meer dan ooit geëist indien er zich een storing voordoet.

Wij hebben hiervoor dan ook een betrouwbare en beveiligde tool beschikbaar, ISL Light waarmee wij via een eenmalig geldige code uw werkplek overnemen waarvoor u zelf toestemming verleent en die ook weer door u zelf verbroken wordt. Deze code is net als bij het betalingsverkeer van de bank altijd maar één keer geldig. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat wij inbreken op uw systeem zonder dat u daarvan op de hoogte bent.