dotcombusiness

Dotcombusiness helpt Van der Krabben Makelaardij uit de brand

Donderdag 15 juni 2017, een zwarte dag in het meer dan 100-jarig bestaan van Van der Krabben Makelaardij in Oss. Het historisch pand, met daarin de makelaardij gevestigd, wordt getroffen door een serieuze brand. Na de melding om 5.00 uur in de ochtend werd het pand van Dotcombusiness, gelegen aan de Euterpehof in Oss al snel aangewezen als tijdelijk onderkomen. Hier werden diverse kantoorruimten beschikbaar gesteld voor het makelaarskantoor. Rond 9.30 uur waren de eerste 6 werkplekken operationeel.

Dankzij de digitalisering bij Van der Krabben konden de medewerkers dezelfde ochtend hun werkzaamheden hervatten. Rond 17.00 uur was de overige data en applicaties weer volledig beschikbaar op een nieuwe server en beschikten de overige medewerkers ook over een werkplek.

Het historisch pand van Van der Krabben in het centrum van Oss wordt momenteel gerestaureerd. Tot die tijd is Van der Krabben Makelaardij gevestigd aan de Gasstraat 20a te Oss. Op de Gasstraat is door Dotcombusiness binnen 1 week een compleet nieuwe werkomgeving opgezet, inclusief snelle internetverbinding en telefonie.

Support

Dotcombusiness heeft er voor gekozen haar helpesk tijdens kantooruren constant te bemannen om haar relaties de optimale ondersteuning te bieden die mogelijk is. Desgewenst zijn deze tijden uit te breiden tot maximaal 24 uur per dag en 7 dagen per week. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het noodzakelijk dat wij uw werkplekken digitaal over kunnen nemen. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd en geld verspillen door bij u op locatie het probleem te moeten komen verhelpen. Snelheid is meer dan ooit geëist indien er zich een storing voordoet.

Wij hebben hiervoor dan ook een betrouwbare en beveiligde tool beschikbaar, ISL Light waarmee wij via een eenmalig geldige code uw werkplek overnemen waarvoor u zelf toestemming verleent en die ook weer door u zelf verbroken wordt. Deze code is net als bij het betalingsverkeer van de bank altijd maar één keer geldig. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat wij inbreken op uw systeem zonder dat u daarvan op de hoogte bent.